zaterdag 6 oktober 2012

Designteamlid!!!

Hallo allemaal!

Ik heb superleuk nieuws!! Sandra's Scrapshop is zo hard aan het groeien dat ik het in mijn eentje niet zo meer bij kan benen! Ik heb een zeeeeer getalenteerde dame bereid gevonden mij af en toe een handje te helpen met het uitwerken van een aantal patronen!! Ze heet Karin en ze maakt prachtige creaties! Neem maar eens een kijkje op haar blog! Ze is meteen al enthousiast aan de slag gegaan en maandag kunnen jullie al haar eerste werk voor Sandra's Scrapshop zien!
Ik ben ontzettend blij met haar en hierbij....van harte welkom in mijn Designteam Karin!!

Hier stelt zij zich aan jullie voor:


Hoi!

Ik ben Karin en heb mijn grote passie gevonden: scrapcreaties maken. Na een lange zoektocht naar een hobby, ben ik ongeveer twee jaar geleden Tilda en Edwin tegen gekomen op een hele grote hobbybeurs en wist vanaf dat moment dat ik mijn hobby gevonden had. Met mijn verjaardag kreeg ik mijn eerste Tilda en heb inmiddels al een aantal creaties gemaakt. Naast deze grote passie heb ik er nog één: Dat is mijn gezin die bestaan uit mijn lieve man en onze twee kanjers van kinderen.

Hoe geweldig is het als je je hobby mag delen met dat van iemand anders! Ik ben dan ook heel blij en vind het super gaaf dat ik als DT-lid van Sandra mee mag werken aan haar voorbeelden voor haar webwinkel. Ik hoop jullie veel inspiratie te kunnen geven!

Lieve groet, Karin

8 opmerkingen:

Bernadet zei

wat gaaf Karin.
Heel veel succes!!

Cindy zei

Succes en ik ga even kijken op je blog

groetjes Cindy

Merry zei

How exciting , congrats Karin.

Ann zei

wat een onwijs leuke uitdaging Karin! gefeliciteerd met je "nieuwe job":)
Sandra haar creaties zijn al mooi, en heb even op je blog gekeken, jij maakt ook al zulke mooie dingen!
ik heb gelijk op volgen geklikt:) ik wens je heel veel succes!
groetjes,
Ann

Irene zei

Super leuk Sandra, wat heerlijk dat je "zaak" loopt als een trein! Aan Karin heb je een heel creatief en getalenteerd "hulpje" dus ik kijk vol interesse uit naar alle mooie creaties die er nu weer aan gaan komen!!!

Liefs, Irene

Maris zei

heeeeelll leuk xx

Jolanda zei

Leuk hoor. . . dit is net iets voor jou. Veel succes!

Nathaly zei

Gefeliciteerd met je uitbreiding, Sandra. Fijn dat het allemaal goed loopt. Ik wens julie een hele fijne samenwerking toe. Nathaly

Related Posts with Thumbnails