vrijdag 26 juli 2013

Nieuws!!!!

Hallo allemaal!

Ik heb geweldig leuk nieuws!!
Sandra's Scrapshop is een fantastisch nieuw Designteamlid rijker!! Chantal wil dolgraag ons kleine team komen versterken!! Nu samen met Karin mag ik echt mijn handjes dicht knijpen met twee van zulke geweldige creatieve en lieve dames!!
Hieronder stelt zij zich voor en kunnen jullie meteen al een prachtige creatie van haar zien!! Zij heeft namelijk ook de Fonteinkaart gemaakt. Willen jullie meer van haar mooie werk zien? Neem gerust een kijkje op haar blog!! Het is echt geweldig mooi allemaal wat zij maakt!!
Chantal, heel veel plezier en succes gewenst en van harte welkom!!


 
Mijn naam is Chantal, 36 jaar, getrouwd en heb een dochtertje van bijna 5 jaar en woon in Alkmaar. Sinds april 2010 ben ik verslingerd aan onze prachtige hobby kaarten maken. Ik zocht een nieuwe hobby die ik gewoon thuis kon doen, omdat ik een dochtertje had gekregen en mijn andere hobby Kynologie en keuren van honden is gewoonweg wat lastiger te combineren, omdat je dan soms hele weekenden van huis bent. Eerst maakte ik voornamelijk 3d- en borduurkaarten, maar scrapkaarten en stempels inkleuren met mijn Copics krijgen steeds meer en eigenlijk alleen maar de overhand. Toen ik de Magnolia-stempels voorbij zag komen, was ik op slag verliefd op die lieve Tilda en Edwin! Ik maak dus veel kaarten met Magnolia's en houd ervan om sketches uit te werken of zelf te bedenken. Sinds een kleine 2 maanden ben ik de gelukkige eigenaar van de Silhouette Cameo en ben dit prachtige apparaat helemaal aan het ontdekken en projectjes aan het maken. Dus toen Sandra mij vroeg om deel te nemen aan haar Designteam van Sandra's Scrapshop, was ik in eerste instantie verbaasd, maar zeker zeer blij verrast en ik hoefde hier natuurlijk niet lang over na te denken! Nogmaals bedankt Sandra voor je vertrouwen en ik hoop dat ik het voor jou kan waarmaken!

Ik heb ook een eigen blog en wel http://chantalskaarten.blogspot.com. Hierop kun je veel kaarten en creaties van mij bewonderen. Ik heb er enorm veel zin om als Design-teamlid voor Sandra's Scrapshop aan de slag te gaan en om Sandra en Karin (nog) beter te leren kennen.

Lieve groetjes, Chantal


Aan de hand van het patroon van de Fonteinkaart, heeft Chantal deze supermooie zwart/witte kaart gemaakt! Kijk gerust op haar blog voor alle gebruikte materialen.Is het geen plaatje?? Ik ben er hartstikke blij mee en bedankt voor deze mooie creatie meis!

Daarnaast heeft ze al iets eerder gewerkt met mijn patroontjes en hier zien jullie daar nog een paar voorbeelden van!
De Roeiboot van Chantal is werkelijk geweldig!! Wat een plaatje!!

 
 

 


En de Kerstsok is ook al zo'n plaatje!!


Nou, jullie zien het!! Een geweldige aanwinst voor het Designteam!!!
Fijn weekend!

10 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

Gefeliciteerd met je DTplekje. Kunnen we nog meer van je moois genieten.
Groetjes Miranda

Scraptastische hobby zei

Super aanwinst Sandra, want Chantal maakt schitterende kaarten en creaties! en net als jou helemaal verkikkerd op Magnolia. Een hele plezierige samenwerking ook met topper Karin en ik kijk al uit naar wat er komen gaat. Allemaal een fijne dag en lieve groetjes van Gerie

Gertrude zei

WOOOOOOOOOOOOOOOOOW, das sind ja Meisterstücke, ganz toll
lg gertrude

Anita zei

Gefeliciteerd Chantal en je creaties zijn in één woord PRACHTIG

Gr. Anita

scrapfertier zei

Gefeliciteerd Chantal en veel succes
Leafs Tietje.

lenywim35 zei

Gefeliciteerd Sandra met die twee toppers.
Ik geniet er enorm van, al zal ik dat nooit bereiken. Dan kan ik wachten tot ik een ons weeg. En dat ..... hihihi
Maar ik ga jullie volgen. Dat wordt 3 maal genieten.
gr leny w

Hanny zei

Gefeliciteerd Sandra, je hebt een fijn teamlid erbij, Chantal kan er wat van!

liefs Hanny
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Willemijn zei

Wat gaaf! Gefeliciteerd met je DT plekje! Wat een super mooie boot en kerstsok! Veel plezier met elkaar! Liefs willemijn

Anita van Merode zei

Prachtig allemaal zeg!
Groetjes Anita

Slonce zei

Ale fajne ! :)

Related Posts with Thumbnails