vrijdag 18 oktober 2013

Kerst Ornament kaart

En alweer een kerstkaart patroontje! Deze kaart is perfect om te versturen naar iemand om diegene een fijne Kerst te wensen! Het is een langwerpige kaart met een hangend kerst ornament erin!
Wil je deze kaart ook maken? Het .PDF patroon en .STUDIO snijbestand zijn te verkrijgen bij Sandra's Scrapshop en kun je hier vinden.

Kijk eens wat Karin er voor moois van gemaakt heeft!! Zij heeft iets heel bijzonders gedaan met de binnenkant van de kaart (dit zit niet bij het patroon in, maar kan er simpel mee gemaakt worden!!!). Als je de kaart open doet, komt de kerstbal als een soort harmonica naar je toe! Dit heeft zij gedaan door de kerstbal een aantal keren over te nemen op papier en er tussenin een vouwlijn te laten! Door het om en om te vouwen en de buitenste delen aan de achterkant van de hangende kerstbal en aan de binnenkant van de kaart te bevestigen, krijg je dit geweldige effect!! Tevens heeft zijn het patroon van de Kerstroos een stuk verkleind en ook op deze kaart gebruikt!

En dit is de prachtige kaart van Chantal! Zij heeft de basiskaart omgevouwen en er een Z-vormige kaart van gemaakt!! Hierdoor draait de kerstbal mee bij het openen! Ze heeft de voorkant doormidden gevouwen en aan 1 kant terug geslagen! Het uitgetekende ornament heeft zij laten zitten en aan 1 kant uitgesneden!


 
Kijk voor alle details en gebruikte materialen van deze prachtige kaarten op de blogs van de DT-dames! Het patroon is verkrijgbaar in de shop.

9 opmerkingen:

Irene zei

Het is weer meer dan schitterend, wat een prachtig ontwerp en zulke mooie creaties!!

xx Irene

Wil Frutsel zei

Prachtige kaarten Sandra, net zoals de rest van je creaties. Ik zie dat je al heel veel volgers hebt, maar ik kom er toch nog bij om je kunstwerken te bezichtigen. Ik begrijp dat je niet iedereen een bezoekje op hun blogs kunt brengen maar zou het toch leuk vinden als je een keertje bij me komt kijken, al is het maar een keer. Liefs Wilma

manon's kaartenhoekje zei

wauw wat een gaaff patroontje sandra en wat een gave kaartn hebben jullie ermee gemaakt

groetjes manon

Antoinette Voorn zei

Ik zit weer te genieten van de geweldige creatie en al het moois dat je ons laat zien , elke keer weer een bjoetie!

Alina zei

heel erg mooi, Sandra!!

Knutselliefhebber zei

Een kaart met een "verassing" leuk zo'n popup idee =)

Crea S zei

Prachtige kaartjes!
Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

Anja v K@@rten zei

Heel mooi en ook geweldig van kleur! Schitterend verzorgd!
Groetjes, Anja

Creatieve handgemaakte kaarten zei

Een heel erg mooi model is dit geworden zeg! Leuke kerstkaart.

Groetjes ida

Related Posts with Thumbnails