Pagina's

donderdag 16 januari 2014

Birthday Present box template

Lang bericht!!
Er is (eindelijk) weer een nieuw patroon verkrijgbaar in Sandra's Scrapshop!! Deze keer heb ik een dubbel doosje met een deksel waaraan een strik is bevestigd gemaakt! Je kunt dit patroon voor veel verschillende gelegenheden gebruiken, o.a. voor Verjaardagen, Huwelijk, Geboorte (doe bijv. kleine sokjes in het binnendoosje!), Beterschap of Moederdag!
Het doosje is plat genoeg om met de post te kunnen versturen en zoals gezegd kan in de binnenste lade dus een klein cadeautje worden toegevoegd! Door het deksel met de strik eraf te halen, kan het buitenste doosje open en hieruit komt dan het binnenste doosje!
Dit is mijn creatie:Er is weer een nieuwe Stempelcollectie uitgekomen van Magnolia en deze collectie heet 'Lost and Found Collection 2014'! Op dit doosje heb ik 4 van deze nieuwe stempels gebruikt;
- Congratulations - Text
- Rose Package kit
- Tilda with Big Balloon
- Tilda with Spring Heart
Tevens heb ik de Magnolia DooHickeys 'Swirl', 'Vintage Box Lacing Sugar (vlaggetjes)', 'Cute Corners' en 'Leaf' gebruikt.Als je het deksel eraf haalt, kun je het buitenste doosje naar links open klappen.Door aan het lintje te trekken komt het binnendoosje/lade tevoorschijn!Binnenin kun je dus een klein kadootje doen!
Het papier is van Maja Design 'Vintage Summer Basics'. De vlinder is een stempel van Penny Black. Het witte frame is een stans van Noor Design en het witte kant is van de Action.Ook 'mijn' getalenteerd Designteam lid Chantal is met dit patroon aan de slag gegaan en heeft er een doosje in Huwelijks-thema van gemaakt:Is het geen plaatje? Voor een overzicht van de door haar gebruikte materialen kun je op haar blog kijken.

En natuurlijk is ook onze creatieve Karin lekker in de weer geweest met dit patroon!! Zij heeft het patroon wat verkleind zodat er een cadeaukaart in past!! Wat een geweldig idee! Voor alle details kun je ook op haar blog kijken.Wil jij dit doosje ook maken? Kijk dan hier in Sandra's Scrapshop voor het patroon!
Fijne dag allemaal!

14 opmerkingen:

corryskaart zei

hoi sandra
nou dit ziet er superieur en mooi uit, zo mooi dat ik het direct hebt besteld, haha
groetjes corry

Anita Meijer zei

Wat ziet dit er allemaal schitterend uit Sandra, zo mooi, echt top.
Liefs van Anita

Tineke van der Linden zei

Super de suup meiden!!
Geweldig leuk.
Groetjes Tineke

Gertrude zei

Soooooooooo schön und echt genial
glg Gertrude

Judith zei

Super gaaf doosje weer Sandra en ook de creaties van Chantal en Karin mogen er zijn...
Groetjes van Judith

yvon zei

Helemaal geweldig zeg.
Zodra mn inspiratie weer een beetje boven komt borrelen zal ik je shopie weer eens bezoeken hoor.
Groetjes, Yvon

jolanda zei

ziet er mooi uit

Scraptastische hobby zei

Hoi Sandra, wat een prachtige voorbeelden weer gemaakt door jullie, en wat een prachtig patroon...deze wil ik ook, hihi. Morgen ga ik er een paar bij je bestellen op mijn gemakkie!!!
Fijne avond en groetjes van Gerie

Erica ♥ zei

Lekker een glaasje drinken erbij en
met veel plezier naar al het moois
op je blog gekeken, echt schitterend ☺

Een hele fijne week nog met heel
veel leuke dingen en knutselen.

Veel liefsss van Erica ☼

leonenkarin.blogspot.com zei

Wat gaaf toch om te zien dat we alle drie hetzelfde maar zo anders gemaakt hebben! Super :D

Liefs, Karin

Ans zei

wat hebben jullie dat weer geweldig gedaan,dames!!! Mijn complimenten.jullie zijn een heel goed trio.Hartelijke groeten van moeder Ans.

Cis-sy zei

Wat leuk!!!!! En super mooie voorbeelden!
Groetjes Cis-sy

Sarah - Crea S zei

Wat een leuk patroon en weer geschikt voor iedere gelegenheid! Erg mooie voorbeelden! Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

Flo zei

I love your creation and I've made mine as a card on my blog not really the same way but your lovely card inspired me a lot! If you want to see it : http://flo-a-carte-blanche.over-blog.com/2017/08/des-cartes-cadeaux.html. Love from France

Related Posts with Thumbnails