donderdag 30 januari 2014

Vogel Easelkaart patroon / Bird Easelcard template

Er is weer een nieuw patroon beschikbaar in Sandra's Scrapshop! Deze keer een Vogel Easelkaart! Perfect voor een huwelijkskaart (plaats een paar trouwringen in de bek van de vogel), maar ook voor Pasen, Vader-/Moederdag, Verjaardag en voor Valentijnsdag (die komt er al snel aan!) ....eigenlijk voor elke gelegenheid! Je kunt de Vogel ook los gebruiken zoals Chantal heeft gedaan (vergroten of verkleinen) of als enkele kaart maken!

Karin heeft de kaart in de oorspronkelijke vorm gemaakt (als easelkaart) en heeft prachtige veren toegevoegd om het om te toveren in een schitterende verjaardagskaart!

 

 

Chantal heeft alleen de basisvorm van de vogel gebruikt! Ze heeft deze wat verkleind en gespiegeld zodat de vogels naar elkaar kijken! Wat een leuke 'draai' aan deze prachtige huwelijkskaart!


 

Meiden, jullie hebben weer flink jullie best gedaan voor mij!! Dank jullie wel!! X
Mijn uitwerking komt ook nog wel een keer voorbij, maar ik heb het nu eventjes te druk met wat Designteam opdrachten, orders en klantenverzoeken, dus die houden jullie tegoed!

Willen jullie deze Vogelkaart ook maken (bijvoorbeeld om je Valentijn te verrassen)? Hop dan snel over naar de shop om het patroon voor slechts € 1,50 te bestellen!

4 opmerkingen:

Judith zei

Mooie kaartjes weer dames...
Groetjes van Judith

Anita Meijer zei

Supermooi wat ik hier weer zie, echt top creaties.
Liefs van Anita

manon's kaartenhoekje zei

schitterend, wat een leuk idee zeg
heel mooi

groetjes manon

Ela Rubira zei

Ben net je volger geworden, wat een mooie creaties zeg! Ik ga er zeker eens gebruik van maken.
Groet, Ela

Related Posts with Thumbnails