woensdag 16 juli 2014

Vuurtoren Freebie closed!

Wow!!! Wat een succes was de Vuurtoren Freebie zeg!! Maar aan al het goede komt een eind, dus vanaf nu is het .PDF patroon en het .STUDIO snijbestand niet meer gratis te downloaden, maar alleen nog verkrijgbaar als koopbestand # 90 bij Sandra's Scrapshop!

Om jullie nog wat extra inspiratie mee te geven heeft onze Chantal er nog een schitterende kaart mee gecreëerd!! Ze heeft er een platte kaart van gemaakt en de vuurtoren als "snijmal" gebruikt. De originele vuurtoren basis en de dessindelen heeft ze verkleind naar 58% van de ware grootte en hierdoor is het een vuurtoren die past op een kaart van 15,5 x 15,5 cm!Het papier (en vintageplaatje) is van Pion 'A Shorelin Treasure' en gecombineerd met materialen van Marianne Design Eline's Buitenhuis. De kwallen, golven, het anker en de vlaggetjes zijn gemaakt met de nieuwe Magnolia DooHickey kit Vol. 1!


Wat een plaatje is het hè? Mocht je de kans op het gratis patroon en snijbestand gemist hebben? Dan is het vanaf nu hier voor een klein prijsje te koop!

3 opmerkingen:

Lia zei

Wauw Wauw heb ik toch wat gemist, wat een ontzettende gave creatie is dit, zoveel om naar te kijken, super een topper!!
Groetjes Lia

Gertrude zei

WOW, das ist ja eine Coole Karte
glg Gertrude

Angela zei

WOW Sandra prachtige vuurtoren,mijn complimenten weer hoor.

Groetjes Angela

Related Posts with Thumbnails