dinsdag 7 oktober 2014

Nieuwe Herfstpatronen ACTIE / Noor! Magazine

Het is nu toch echt Herfst geworden! Buiten regent en waait het, dus ik zeg lekker binnen blijven en aan de knutsel! Zoek je nog inspiratie, lees en kijk dan vooral nog even verder!

Een tijdje terug ben ik door een paar dames van Noor! Design gevraagd om iets te maken voor het nieuwe Herfstmagazine! Hoe leuk is dat en wat een eer!!! Natuuuurlijk heb ik 'Ja' gezegd en ben ik meteen aan de slag gegaan met hun mooie en geweldige spulletjes!


Vanaf deze week ligt het magazine bij de abonnees in de bus en later deze maand, zo rond 24 oktober, is het overal in de winkels en online winkels te verkrijgen!

Voor deze editie (nummer 4 - 2014) heb ik twee projectjes bedacht waarvan de patroontjes (nu met tijdelijke actie) alleen verkrijgbaar zijn bij Sandra's Scrapshop; een Pompoendoosje en een Dennenappelkaart! Helemaal leuk voor deze periode, maar bijvoorbeeld ook leuk voor de Kerst!
Ik mag jullie mijn gemaakte creaties niet laten zien (dan moeten jullie het magazine maar kopen hihihih), maar natuuuurlijk zijn mijn geweldige Designteam dames ook met de patroontjes aan de slag gegaan en ze hebben weer wat moois voor jullie gemaakt!! Om je vingers bij af te likken hihihi!!

Dennenappel patroon:

Karin is weer lekker creatief bezig geweest en heeft een werkelijk schitterende Herfstkrans gemaakt waarop de Dennenappels zijn geplaatst! Hoe prachtig is dit!!! En wat een werk is dit geweest!
Daarnaast heeft ze ook nog een kaart gemaakt waarop de Dennenappel verkleind is gebruikt!
Chantal heeft het over een andere boeg gegooid en heeft de Dennenappels voor een Winterse creatie gebruikt! Dat kan natuurlijk ook! Ze heeft een schattig ijsbaantje gemaakt en ter decoratie de Dennenappels bovenin geplaatst!
Pompoen patroon:

Hier heeft Karin van het Pompoen patroontje een Lampion gemaakt!! Superleuk voor Halloween of Sint Maarten!! Je kunt er kleine lampjes op een batterijtje in doen en kijk eens wat een leuk effect dat geeft!!


Ook heeft Karin er een Pompoenboek van gemaakt voor het in Herfststijl decoreren van je huis!! Wat gaaf!! Ze heeft hier de Basis van het Pompoen patroon een heleboel keren uitgesneden en dubbel gevouwen zodat het geheel blijft staan! Geweldig!


Er is nog veel meer mogelijk met dit patroon!! Er zit namelijk ook een variant in het patroon dat je het als doosje kunt maken! Je zou het iets kunnen verkleinen en dan snoepjes in kunnen doen als traktatie voor Sint Maarten/Halloween!

Chantal is alvast in de Halloween sfeer en heeft een 'enge' spooky Halloween pompoenkaart gemaakt!!


En hierbij een kleine kleine sneak van mijn projectjes voor in het Noor! Magazine:

 

Wil je meer zien? Koop dan het Noor! Design Magazine nummer 4. Bedankt Noor! Design voor de gelegenheid om in jullie mooie magazine te mogen staan!!

ACTIE Patronen: 

Als jullie ook aan de slag willen met deze Herfstpatroontjes, dan is er nu een leuke Actie!!
Als je beide patroontjes # 93 en # 94 koopt, zowel in .PDF als in .STUDIO formaat, krijg je een leuke korting!
Vermeld dan bij je bestelling dat het om de ´Herfstactie´ gaat! Deze actie geldt voor alle bestellingen die geplaatst zijn tot en met 31 Oktober om 23.59 uur. Daarna betaal je de gewone prijs.
Kijk voor meer informatie op Sandra´s Scrapshop!

3 opmerkingen:

Erica ♥ zei


Hoi Sandra,

Het ziet er allemaal weer geweldig en schitterend uit !
Ik krijg het magazine ook thuis,
dus zal ik alles deze week wel zien ☺

Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week ¤
Liefssss Erica
{Heidebloempjuh}

Karin Schuring zei

Nu nog een lekker kopje thee en een warm appelgebakje MET slagroom en heerlijk aan de freubel. Jammer dat de appelgebak met slagroom nog in de winkel ligt ;p

Liefs, Karin

Doris zei

Hoi Sandra,
Wat zijn ze prachtig zoveel moois op te zien.
Groetjes Doris

Related Posts with Thumbnails