zaterdag 7 maart 2015

Nog een mandje!

Hoi hoi!!

Gister weer eens heerlijk naar de Knotsgekke Kaartenbeurs in Den Bosch geweest! Weer een paar bekenden tegen gekomen en nog een paar kleine spullies gescoord!! Altijd fijn!

En ook onze Karin is weer helemaal terug en heeft gelukkig haar 'Scrapmojo' weer gevonden!! Ze is weer lekker in de weer geweest en heeft heel toevallig ook hetzelfde oudere patroontje # 24 in een nieuw vrolijk jasje gestoken!! Zij is echt een kei in het maken van bloemen!! Kijk nou hoe geweldig mooi deze voorjaarsbloemen zijn!!
Neem gerust een kijkje op het Blog van Karin om te zien welke materialen zij gebruikt heeft en hoe ze te werk gegaan is. Dank je wel meis voor je prachtige Paasmand!!
Binnenkort komt er dus nog een voorbeeld van Chantal van dit patroon online in weer een hele andere variant! En ook Kaarin gaat weer aan de slag met een ander voorjaarspatroontje, namelijk het Tulpdoosje! Zijn jullie daar ook zo benieuwd naar?? Ik kijk er in ieder geval al naar uit!

Wil jij ook aan de slag met dit patroontje?? Het is nog steeds te koop voor slechts € 1,50 en je kunt het hier bestellen bij Sandra's Scrapshop.

Fijn weekend allemaal!!

2 opmerkingen:

Judith zei

Erg leuk Karin om van het oude pratroon weer iets nieuws te bedenken. Echt super leuk zo.
Groetjes van Judith

Scraptastisch zei

Jouw scrap- mojo is ook even zoek Sandra?! Dat heb je soms hè! maar de meiden zijn geweldig en Karin haar prachtige bloemen mand super!!!
Fijne zondag en lieve groetjes van Gerie

Related Posts with Thumbnails