woensdag 4 maart 2015

Paasmandje / Easter Basket

Goedemorgen allemaal!!

Het mooie weer begint langzaamaan te komen!! De meteorologische lente is al begonnen en dan duurt het niet lang meer voor de Pasen voor de deur staat! Vorige week heeft Chantal jullie al een prachtig Paaseikaartje laten zien en deze keer is ze wederom helemaal los gegaan op een ouder patroon welke oorspronkelijk gemaakt is als Beterschapskaart!
Ze heeft de Lappenmand kaart (Patroon # 24) omgetoverd tot een Paasmand!! Hoe leuk is dat!! En om jullie alvast nog wat meer in spanning te laten zitten, komt er over een paar weekjes nog een uitwerking van dit patroon, maar dan voor Moederdag of een verjaardag en krijgt het mandje weer een hele andere invulling!!


Chantal heeft beide kanten versierd en er een echte Paascreatie van gemaakt! Lekker gevuld met kleine eieren  en natuurlijk zitten er weer prachtige stempels van Magnolia op!

Is het geen plaatje?
Neem even een kijkje op het Blog van Chantal om te zien welke materialen ze allemaal precies heeft gebruikt. Dank je wel weer meis voor je mooie bijdrage!!

Wil je het patroon ook hebben? Klik dan op deze link hier en je kunt het bestellen voor slechts € 1,50 EURO.

5 opmerkingen:

Bianca van Tilburg. zei

Mooi hè Sandra.
Chantal heeft een mooi paasmandje van gemaakt, ziet er gezellig uit.
Liefs Bianca.

Scraptastisch zei

Gaaf gedaan Chantal! een lekker paas sfeertje en super verzorgd ziet het er uit...mooi patroon!
Lieve groetjes van Gerie

corryskaart zei

nou chantal je bent een echte knutselkanjer wat is dit leuk en vrolijk geworden en die eitjes superleuk!!
groetjes corry

Marianne Schut zei

Wauw Sandra, wat heeft Chantal er een kunstwerkjes van gemaakt, zoveel prachtige details, je raakt niet uitgekeken! Laat de pasen maar komen! Liefs Marianne

ALEKSANDRA P zei


Beautiful and spring. Amazing :)

Related Posts with Thumbnails