dinsdag 31 maart 2015

Pasen... Eierdopje en Bloemvaasje!

Goedemorgen allemaal!

Het is bijna Pasen en onze Karin is weer lekker aan de slag geweest met een ouder patroon, namelijk het Tulpdoosje (#33)! Alleen heeft ze er net weer even een andere draai aan gegeven om jullie weer wat van de nodige inspiratie te voorzien!! Ze heeft er een eierdopje van gemaakt en daarnaast ook nog eens een klein minivaasje! Hoe leuk is dat!! Echt een feestje om op je Paastafel te zetten!!

EIERDOPJEKarin heeft het patroon ietsje verkleind zodat er precies een ei in past! Hoe leuk staat dit bij je Paasontbijt of Brunch???
Natuurlijk ook hartstikke leuk om samen met de kinderen/kleinkinderen te maken!BLOEMENVAASJE

Hier heeft Karin het patroon ook verkleind en er vervolgens een lege halve eierschaal in gedaan met wat oase en er een mooie bloem in gestoken! Aan het Tulpdoosje heeft ze een lintje gemaakt zodat je het leuk in de Paastakken kunt hangen, maar je kunt het ook los op tafel zetten!Wil jij dit ook maken voor Pasen?? Klik dan hier om het patroon te bestellen! Het kost € 1,75 voor het .PDF bestand en voor slechts € 0,50 erbij krijg je ook het .STUDIO bestand voor je Silhouette machine (ben je helemaal snel klaar hihihi).
Dank je wel weer Karin voor je prachtige en originele bijdrage!!

Wij wensen jullie allemaal een Vrolijk Pasen toe!!

Karin, Chantal en Sandra

1 opmerking:

Judith zei

Owh wat super schattig zeg, ziet er geweldig uit. Heb het patroon dus wie weet...
Groetjes van Judith

Related Posts with Thumbnails