zondag 5 juli 2015

Bloemenkar maar dan anders!!!!

Goedemorgen!!

Zoals beloofd hierbij de uitwerkingen van Chantal en Karin van het nieuwste patroon uit de shop; de Bloemenkar!

Chantal heeft er een hele andere draai aan gegeven en er een ijskar van gemaakt! Hoe leuk is dat en hoe toepasselijk nu met het warme weer! Ik zou er zo een ijsje uit willen halen en opsmikkelen!!


Ze heeft het deel 'Basis cardstock (achterkant)' 2x uitgesneden (1x gespiegeld) en daarvan ook het designpapierdeel 2x gesneden(1x gespiegeld). Aan de bovenste boog van de basiskaart heeft ze het geheel omgevouwen en op elkaar geplakt. Dan maak je het 3d. Om het te verstevigen, heeft ze een simpel rechttoe rechtaan doosje gemaakt en daarop de gevouwen delen geplakt. Als je het aan de bovenkant plakt, steunt de kar echt op de wielen (en zweeft het doosje min of meer). Het handvat is er afgeknipt en op elkaar geplakt om te verdikken en die is in het midden van de kar geplakt. Dus hergebruikt.
De wielen zijn als set extra uitgesneden, omdat ook de binnenkant is versierd.

Daarna is het scrappen begonnen. Met gekleurde rietjes heeft ze de stelen gemaakt. Daarna is de kap met een schulprandje gemaakt.  Het raampje is van mica gemaakt. Het ijsje en de letters 'Ice cream' zijn gekocht bij Silhouette store.


Hier kun je goed zien dat Chantal er een doosje tussen geplaatst heeft. Ze heeft het handvat verplaatst.

Deze ijskar is dus ook te maken m.b.v. het Bloemenkar patroon, let wel, het doosje en het dak zit NIET inbegrepen in het patroon en zijn door Chantal er zelf bij bedacht!!!


Karin heeft er een 'gewone' platte kaart van gemaakt zonder de parasol!! Kijk eens hoe mooi deze Bloemen- en plantenkar geworden is!!
Door de basis 1x uit te snijden en er een "gewone" kaart achter te plakken en de kar hierdoor op de achterste kaart steunt, blijft de kar leuk staan.
En herkennen jullie de emmers???? Die zijn gemaakt m.b.v. een ouder patroon uit de shop; # 88 Emmer. Karin heeft deze heel erg verkleind en een beetje bol aangebracht op de kaart zodat ze gevuld kunnen worden met bloemen, planten en accessoires zoals windmolentjes en vlinderstokjes!! Hoe leuk is dat!!! En de hele oplettende kijker zal nog een ander patroon verkleind aantreffen, namelijk de Parfumfles!! Dit is patroon # 86 uit de shop.
Geweldige combinatie dit! 3 Verschillende patronen gebruikt uit Sandra's Scrapshop en zo zie je maar dat je ze fantastisch kunt combineren met elkaar!

Nou, hebben mijn meiden dit niet weer fantastisch gemaakt!!!!! We dagen jullie uit om nog meer variaties op het Bloemenkar patroon te laten zien hoor! Hop snel over naar de shop voor de aankoop van het patroon (slechts € 1,75 EURO).
Nog een gezellige dag gewenst!!

4 opmerkingen:

Erica ♥ zei


Wat een werk zal dat geweest zijn voor beide dames,
maar wat een schitterend eindresultaat,
echt heel erg mooi en zeker toepasselijk met dit weer ☺
Een zonnige en gezellige (knutsel) zondag
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel}

Claudia Rogier zei

Hoi,

wauw,

Kei mooi, maar superveel werk, volgens mij. Het resultaat is dan wel supermooi.

grtjs
Claudia

twiglet zei

Amazing!

Judith zei

Ook deze versie is super gaaf. Zo zie je maar hoeveel kanten je op kunt met 1 patroon...
Groetjes van Judith

Related Posts with Thumbnails