dinsdag 1 september 2015

Hop, hop, hop.......

...paardje in galop!!

Wederom een nieuw patroon in de shop (# 99 Hobbelpaard) en ook deze schitterende creatie is gemaakt door onze eigen Karin!! Het idee van een hobbelpaard is tegelijk ontstaan met het idee voor de schommelstoel!
Je kunt dit patroontje heel leuk verkleinen tot een minihobbelpaardje of als enkele laag plat op een kaart, maar je kunt er ook een grote variant van maken! Het kan echt hobbelen!!
Wat een geweldig idee en uitwerking weer Karin! Hartstikke super!!Karin heeft het Hobbelpaard geplaatst op een hartvormig doosje (niet bij het patroon inbegrepen!). In dit doosje kun je dan leuk een klein kadootje voor de baby doen! Op het paardje heeft ze een zadel geplaatst van een gehaakt kleedje. De lintjes vormen een halster! Wat een lief plaatje!!Ook Chantal is flink bezig geweest, maar niet alleen met het Hobbelpaard! Zij heeft zelfs meerdere patronen tegelijk gebruikt uit Sandra's Scrapshop en hiermee een geweldige babyset gemaakt! Zij heeft een 'Explosiebox' gemaakt (niet bij het patroon in begrepen) en hierop en hierin de patroontjes verwerkt tot een prachtig babykado!!


Als jullie goed kijken zien jullie de 4 verschillende gebruikte patronen:


Kijk voor alle gebruikte materialen eventjes op de blogs van mijn super meiden; Karin en Chantal en vergeet vooral niet ze eventjes een leuk compliment te geven voor hun schitterende werk!!! Ik bof toch zo met zulke creatieve meisjes!!!!
Dames, weer super bedankt voor jullie geweldige bijdrages en Karin, jij voor het maken en bedenken van dit geweldige patroon welke je beschikbaar hebt gesteld voor de shop! Smak!!

Wil jij ook een paardje laten galopperen?? Je kunt het .PDF patroon van het Hobbelpaard (# 99) hier in bij Sandra's Scrapshop verkrijgen voor slechts € 1,50 EURO. Er is ook een .STUDIO V2 bestand van beschikbaar welke je voor € 0,50 EURO extra kunt aanschaffen.

Maak er een mooie dag van!

1 opmerking:

Judith zei

Wauw...wat een super gave creaties hebben jullie weer gemaakt, om van te genieten. En ook zo verschillend. Om het doosje ze ik ook verschillende andere patronen voorbij komen in het klein...super dames...
Groetjes van Judith

Related Posts with Thumbnails