vrijdag 13 november 2015

Winterset patroon

En zoals beloofd weer een nieuw patroon in Sandra's Scrapshop!! Dit patroon is een Winterset met diverse losse elementen welke je perfect kunt gebruiken op elke Kerst/Winter kaart! Er is dus geen basis kaartvorm, maar het zijn allemaal losse elementen die je zelf op elke vorm kaart, houten project, kerstbal etc etc. kunt gebruikten! Hieronder laten wij (Karin, Chantal en ik) je zien hoe je deze losse elementen op verschillende manieren kunt gebruiken. Bij het patroon krijg je dus een Skilift, Skibril, Ski's met Skistokken en een Slee! Voor de Silhouette gebruikers zit er ook nog een extra tekst 'Merry Christmas' bij, welke te zien is bovenaan mijn kaart. Je kunt de onderdelen natuurlijk allemaal vergroten/verkleinen naar eigen wens zodat je er nog meer kanten mee op kunt!

Karin heeft deze geweldig 3D winterkaart gemaakt! Kijk eens naar Tilda die het kleine Skibrilletje op heeft (bij het patroon inbegrepen). Hier krijg je toch zin van om in te stappen en van de skihelling af te glijden!!


 
Chantal heeft de Slee en Ski set elementen gebruikt bovenop een Adventskalender! Dat kan natuurlijk ook!! Tilda zit even lekker uit te rusten na een tochtje in de bergen!

Nog een kaart gemaakt door Chantal met hierop de Skilift! De bomen zijn van patroon # 76 Iglo. Ze heeft de Skilift op een trapjeskaart gebruikt en zo lijkt het net of ze tussen de bomen door zoeft! 
Ik heb de Slee en Ski's gebruikt om er een winterkaart van te maken. Wellicht komt deze kaart jullie bekend voor, maar deze had ik al in April 2014 gemaakt voor Magnolia!

Nou, inspiratie genoeg niet?? Wil je zelf ook lekker aan de slag om een winterse kerstkaart te maken? Hop dan snel even over naar de shop en schaf daar deze set aan voor slecht € 1,50 (.PDF only) of € 2,00 (inclusief .STUDIO snijbestanden).

Fijn weekend!!

3 opmerkingen:

Erica ♥ zei


Het is weer een plezier om hier rond te kijken,
wat een schitterende creaties ☺
Een leuk en gezellig (knutsel) weekend
Liefsss van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel}

Ellen zei

Schitterend gemaakt weer...toppie!
Liefs Ellen

Ellen zei

Schitterend gemaakt weer...toppie!
Liefs Ellen

Related Posts with Thumbnails