Pagina's

donderdag 20 oktober 2016

Buigkaart (2 kaarten)

TRANSLATE button at the right side bar!

Hallo allemaal!! (lang bericht).

Eindelijk weer eens een nieuw patroon in de shop kunnen plaatsen! Het is alweer even geleden sinds mijn laatste bericht, maar soms komt er gewoon even niks uit je handen of heb je andere dingen te doen! Ik heb tussendoor wel wat kaartjes gemaakt, maar deze hier nog niet laten zien.
Deze keer heb ik een Buigkaart gemaakt! Het is een kaart in een neutrale vorm zodat je deze voor veel verschillende gelegenheden kunt gebruiken! Door de buigdelen los te halen, kun je de kaart dicht klappen en gewoon plat met de post versturen! Heel handig dus! Je kunt de kaart laten staan (standaard zit bij het patroon in), of je kunt het patroon net weer even anders gebruiken zoals ik in de tweede kaart laat zien! Later deze week/volgende week komen de uitwerkingen van Karin en Chantal hier ook te zien! Superleuk natuurlijk, want ik hoor al een paar Kerstklokken zachtjes klingelen, dus volgens mij komt er een Kerst uitvoering aan!!
Maar eerst mijn Buigkaart:
Boven langs de kaart heb ik een heleboel Fuchsia bloemen gemaakt m.b.v. de set Cascading Fuchsia van Heartfelt Creations! Die zijn leuk zeg!! Je stempelt eerste de bloem, kleurt ze in en vervolgens rol je ze in elkaar en plakt daar de stampers in! Ook de blaadjes (ook van Heartfelt Creations) heb ik eerst gestempeld en vervolgens met de Copics ingekleurd en voorzien van een laagje Glitter van Wink of Stella. Voor de bloemen heb ik de Copics kleuren BG93, R00, RV95 en RV 32 gebruikt. Voor de bladeren heb ik E59, YG95, E40, BG99 en YG63 gebruikt.De bovenrand 'Happy Birthday' is een mal van Noor Joy! Design, evenals de kadermal achter Magnolia Tilda. De bakstenen zijn gemaakt met een emboss stans van Noor Joy! Het randje langs de buigdelen is een randstans van Marianne Design.
Het gras en de brug zijn gemaakt met DooHickeys van Magnolia en de rietpluimen zijn met de Silhouette machine gemaakt (bestand uit de store).
Het papier is ook van Noor!; Budding Spring.Naast deze kaart heb ik nog een kaart gemaakt m.b.v. mijn patroon van de Buigkaart # 106 in Sandra's Scrapshop! Deze keer heb ik het patroon 90 graden gedraaid en de vouwlijn niet aangebracht. Tevens heb ik de buigdelen achterwege gelaten en de standaard niet gebruikt. Zo krijg je echt een heel ander effect! Superleuk! Deze kaart heeft een nautisch thema en heb ik gemaakt voor onze eigen Chantal!De reddingsboei en het strand plaatje heb ik geprint op canvas papier! Dat geeft een heel leuk effect! Het lijkt nu net alsof Tilda uit de boei zwemt! Ik heb haar voorzien van veel glitter (Wink of Stella) en Stampendous Frantage Shabby White.

De golven borderrand is gemaakt met de DooHickey Vol.1 en het net is ook een DooHickey uit de laatste paascollectie. Verder natuurlijk veel nautische elementjes erop verwerkt zoals zeesterren, zeepaardjes en schelpen.


Dus jullie zien het! Je kunt lekker variëren met dit patroon!


Dan nog even wat anders. Ik heb al enkele vragen gekregen over Magnolia. Zoals jullie wellicht wisten zat ik in het Designteam. Helaas heeft Magnolia besloten om een flink aantal DT-leden eruit te gooien. Zomaar eigenlijk zonder echte reden en random. Heel jammer en het ging ook allemaal zo snel dat ze je een korte email stuurden en je meteen al uit de besloten DT groep haalden zodat je niet eens netjes gedag kon zeggen. Nou ja, het was een leuke tijd en de spullen blijven leuk en wie weet wat er weer op je pad komt toch! Dus mijn Magnolia blog is stop gezet en vanaf nu plaats ik alleen nog maar hier op dit blog, in de shop en op Facebook mijn creaties.

Nou, kom gauw weer even terug hier om de creaties van Karin en Chantal te gaan zien!! Dat wordt vast weer smullen!
X

3 opmerkingen:

Scrappy Scatty zei

both so so so very beautifull, you have such talent , love looking at your makes xx

chrilvian zei

wat een werk, mooi hoor

Bernadet zei

Supermooie kaartjes Sandra!
De buigkaart is een geweldig leuk modelletje, maar ben helemaal weg van je 2e kaartje.
Erg ondankbaar van Magnolia dat ze je op zo'n manier 'afgedankt'hebben.
Da's toch niet zoals het hoort hè en absoluut niet netjes.
Ook bij mij is het op deze manier gegaan bij Noor!Design.

Related Posts with Thumbnails