vrijdag 2 juni 2017

Organizer patroon

Hallo allemaal!

Er is weer een nieuw patroon (# 107) verkrijgbaar bij Sandra's Scrapshop! Dit keer is het een Organizer met lade waarin een houder (mandje) zit waar je allemaal kleine hobbyspulletjes in kunt bewaren!
Ik heb deze gemaakt voor de verjaardag van Karin en er allemaal kleine scrapdingetjes en mini verzorgingsproducten in gedaan, maar je kunt hem bijvoorbeeld ook maken voor Vaderdag (in een visthema) of voor School etc etc.De lade onderin kan natuurlijk open voor het bewaren van nog meer spulletjes! Hier had ik autodrop in gedaan aangezien Karin gek is op oude auto's!


Als je de flap open doet, dan zie je aan de binnenkant een mandje/houdertje. Deze kun je eruit tillen!
 Het papier dat ik gebruikt heb voor dit project is van Maja Design 'Summer Crush'. Hier komt ook het plaatje van de roze auto vandaan.
De takjes en randen aan de zijkant van de flap zijn DooHickey stansjes van Magnolia.
Alle randjes van het dessinpapier heb ik met de hand voorzien van een borduursteekje.


Voor € 2,25 is dit digitale .PDF patroon voor jou! Wil je er ook nog de V3 .STUDIO snijbestandjes bij hebben? Dan is er een meerprijs van € 0,75. Hop over naar Sandra's Scrapshop om te zien hoe je kunt bestellen (via een email).
Je kunt het dan uitprinten op je eigen papier en in elkaar zetten!
Gelieve dit patroon dan wel voor jezelf te houden en niet te delen met anderen!
Ook is het NIET toegestaan om er zonder overleg workshops mee te geven! Eventueel is het mogelijk om tegen betaling een groepsworkshop te doen.

Nou, zin in??

1 opmerking:

Scraptastisch zei

Ben er helemaal verliefd op Sandra, wat een fantastisch kado
heb je voor Karin gemaakt zeg!!! SUPER!!!
Groetjes van Gerie

Related Posts with Thumbnails